PAS-TherapieCentrum DWRP

Physio Acoustic Sound Therapie

Pijnbestrijding Centrum Amstelveen - Aalsmeer

Uw pijn is óók onze zorgPAS-Therapie

 wordt ook wel

PA-Therapie

 genoemd

Werking van het PAS-Therapie bed:

Vanaf 2008 werkt het Pas-Therapiecentrum D.W.R.P. met het PAS-Therapie bed. Het bed werkt met geluidstrillingen die worden opgewekt via speakers die in het bed verwerkt zijn en verbonden zijn met een besturingsinstallatie. Anders dan bij de PAS-stoel is via het mengpaneel de fijnste trilling per patiënt in te stellen. Op deze manier kunnen de beste resultaten behaald worden. Met dit bed is een behandeling mogelijk gericht op de specifieke klachten van de patiënt, de behandeling kan met het bed nauwkeurig op de individuele patiënt worden afgestemd. Een bijkomend voordeel bij gebruik van de PAS-Therapie is dat de patiënt tijdens de behandeling de kleding gewoon kan aanhouden. In veel gevallen wordt dit als zeer prettig ervaren, de belasting voor de patiënt is hierdoor immers minimaal.


Voor welke klachten:

Reuma, parkinson spasme, hernia, posttraumatische dystrofie, artrose, fibromyalgie, multiple sclerose en rug-/schouder-/arm-/heup-/been-/knieklachten, zenuw-/spierpijn, hoofdpijn/migraine, stress, verhoogde bloeddruk, osteoporose, overgewicht, cellulitis, auto-immuun ziekten en vele andere aandoeningen.


Daarnaast wordt het in de psychiatrie gebruikt bij patiënten met gedragsstoornissen, ADHD, depressies. Vaak kan er ontspanning bereikt worden en verminderen angsten bij dementerenden.


Tevens kan de werking van het PAS-therapiebed  sputum en slijm “loskloppen” in de longen.


De resultaten zijn over het algemeen goed te noemen:
- Spasmen en krampen worden grotendeels opgeheven.

- Bij een groot aantal Parkinson patiënten is verminderring van de symptomen   waargenomen, vooral   trillingen en vermoeidheid nemen af.

- mensen met lage rugpijn herstellen doorgaans snel, vaak zonder medicatie.

- mensen met reumatische pijnklachten en mensen met de ziekte van Bechterew hebben   aanmerkelijk   minder pijn.
- met angsten, depressies, burn-out klachten, stress klachten, psychosomatische    symptomen,   onrust en impulsief gedrag komen tot rust. Ze kunnen ‘negatieve’    gevoelens zoals verdriet,   boosheid en psychische pijn toelaten en deze vervolgens    loslaten.

- Bij behandeling van mensen met allerlei vormen van kanker, soms zelfs in een terminaal    stadium,   met chronische of heftige pijnklachten kunnen de pijnklachten verminderen of    verdwijnen.


Zie ook ervaringen PAS-Therapiebed elders op deze website.


Er zijn binnen de praktijk heel veel successen geboekt met de PAS-Therapie, vooral behandeling tegen diverse pijnen en zeer sterk verminderen van Parkinson verschijnselen zijn een succes.

PAS-THERAPIEBED

Nu ook te koop:

Math Hansen muziektherapie waterbed

VRAAG NAAR DE PRIJS